Autumn at the Village Museum in Bucharest

united_kingdomIf you are following this blog, then you might remember the photos from  last March at the Village Museum in Bucharest, Romania. Now, during this warm October, the Village Museum is even more beautiful.

It’s one of my favorite places in Bucharest. If you ever visit the capital of Romania, please pay a visit to this museum. It’s actually a park with traditional Romanian village houses and the entry fee is just around 2 euros 🙂 I promise you will love it!


romania_flagToamna in Muzeul Satului din Bucuresti

Va mai amintiti pozele de pe blog de la Muzeul Satului pe la inceputul lunii Martie? Desi atunci pomii erau goi si natura moarta, muzeul era superb, dar acum toamna e parca mai frumos ca niciodata. Pe langa asta am prins si un festival de muzica populara, in timpul plimbarii rasunand hore si balade, sunete de nai si de tambal, se vindeau produse traditionale romanesti, opinci si caciuli din blana de oaie.

Muzeul Satului e locul meu preferat in Bucuresti unde ma duc cu drag de fiecare data! Sper ca pozele sa va convinga sa dati o fuga pana acolo cat mai e soare si cald afara!

 

house at village museum in bucharesti romania

the village museum in bucharest autumn

geam cu flori la muzeul satului din bucurestiautumn in the village museum

muzicanti in costume populare romanesti la muzeul satului bucurestimuscate la muzeul satuluimuscate in geambeautiful house at village museum in bucharest romaniacaciuli de blana de oaiecasa cu geamuri albastre la muzeul satuluicasa la muzeul satului din bucuresticasa muzeul satului toamnacovoare de vanzare la muzeul satuluiDSC_4720DSC_4823fantana la muzeul satuluiflori langa gard la mzeul satului toamnain muzeul satului pe scari si opincarla muzeul satuluimastimasti populare romanesti la muzeul satuluipapusi romanesti muzeul satuluipat traditional romanesc muzeul satuluipe bancuta si fantanape iarba la muzeul satului toamnape prispa la muzeul satuluipisica muzeul satuluithrowing leaves autumnusa de lemn la muzeul satului

la muzeul satului toamnafetita la muzeul satului