ABOUT/Copyright

corina mitrescuunited_kingdomHi! I’m Corina and I live in Brussels, Belgium. I am a medical doctor with a gigantic love for photography and traveling. I created this blog to share with you, my family and friends the images I capture through my life and travels.

You can follow me on

P.S. I was born and raised in Romania, so the articles on this blog are written also in Romanian Language.

©  http://PhotoCory.com 2013-2017. I’m happy and flattered that you would like to use my images, yaay!! But please keep in mind that the photos and texts on this site are my work.


romania_flagSalut! Sunt Corina, medic de profesie si locuiesc in Bruxelles. Am o pasiune gigantica pentru  fotografie si calatorie, de multe ori avand ocazia sa le imbin pe amandoua. Am creat acest blog cu fotografii si calatorii pentru a impartasi cu voi, prietenii si familia mea toate amintirile si imaginile adunate in drumul vietii mele.

Ma puteti urmari pe:

Drepturi de autor  ©  http://PhotoCory.com, 2013-2017.  Apreciez si ma simt flatata daca va plac pozele mele. Dar va rog sa nu uitati ca toate fotografiile si textele de pe acest site sunt munca mea. Utilizarea neautorizata si reproducerea materialelor publicate pe acest site fara permisiunea scrisa din partea autorului este strict interzisa. Materialele publicate pe acest site pot fi reproduse parțial, numai cu permisiunea scrisa din partea autorului, cu publicarea expresă a link-ului către pagina de pe care au fost preluate şi în condiţiile prevăzute de legislaţia internaţională privind drepturile de autor în vigoare.

Ma puteti contacta pentru permisiune scrisa in formularul de mai jos.