Biking in Sonian Forest, Brussels

united_kingdomThe Sonian Forest in the South of Brussels is huge, with lots of bike lanes and with excellent fresh air. Yesterday in our biking trip we took the photo-camera with us (we usually don’t),  I wanted to show you how beautiful the forest is.


romania_flagCu bicicleta in padurea Soniana din Brussels

Padurea Soniana (Foret de Soignes in franceza) se afla aproape de noi, in sudul Bruxellului.

Este o padure imensa, cu o multime de alei pentru biciclete, asfaltate ori doar cu pamant. Aerul este excelent, curat si proaspat. Din cand in cand te mai intalnesti cu alti biciclisti sau oameni care fac jogging, alteori cu calareti, pentru ca sunt multe alei pentru cai. E de vis! Trasee sunt multe, de fiecare data descoperim cate un loc nou si nici vorba de rutina!

Iata niste poze de ieri ca sa va faceti o idee (a fost prima oara cand am luat aparatul foto dupa noi, pentru  ca am vrut sa va arat cat de frumos este!)

bike foret de soignes bike lane sonian forest foret de soignes sun trees foret de soignes velo monument aux forestiers foret de soignes picnick table sonian forest resting in sonian forest sonian forest bike sun rays trees forest soignes velo foret de soignes